M & H Finland Oy on jälleen rikkonut rajoja venehydrauliikan edelläkävijänä tuomalla markkinoille ensimmäisen testatun ja kokeillun 350 barin järjestelmän parantamaan jahtien suorituskykyä.  Uusi järjestelmä sisältää uudenlaisen reaktiivisen kuormituksen, joka minimoi energiankulutuksen. M & H Finlandin ultrakevyt 350 barin-järjestelmä hyödyntää lentokoneissakin käytettäviä alumiinilohkoja sekä Bosch Rexroth- ryhmän hiljattain kehittelemiä kevyitä pumppuja.

350 Barin -järjestelmä on huomattavasti parempi kuin vanhempi 250 Bar -järjestelmä ja ylivoimainen verrattuna kilpailijoiden tarjontaan tällä hetkellä. Paremmuus perustuu tehokkaammin vastaavaan järjestelmään, joka on myös ympäristöystävällisempi.                          350 barin järjestelmä laskee järjestelmän virtausnopeutta ja näin saavutetaan huomattavia painon alenemisia. Tästä syystä veneet voivat saavuttaa maksimaalisen suorituskyvyn.

Tämä äskettäin kehitetty järjestelmä on kevyin hydraulinen järjestelmä mitä markkinoilla on tarjota tällä hetkellä, joten ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit kuulemaan lisää tai haluat pyytää tarjouksen. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä.

Yhteistyökumppanit