M & H Finland ja Hydraulik Nord Fluidtechnik ovat ryhtyneet yhteistyökumppaneiksi, jossa M & H Finland toimii heidän jälleenmyyjänä.

Tämä tarkoittaa sitä että M & H Finland:lla on pääsy Hydraulik Nord Fluidtechnikin laajaan mobiilihydrauliikka tuotevalikoimaan.

Hydraulik Nord Fluidtechnikilla on laaja valikoima erilaisia hydrauliikka tuotteita mobiilihydrauliikkan markinnoille. Heidän koko tuoteluettelo on nähtävissä painamalla heidän logoansa alapuolella.

Halutessanne lisätietoja tai tarjouksen tuotteista, ottakaa yhteyttä niin avustamme mielellämme.

Vuosi 2018 on erityinen M & H Finland Oy:lle. Yhtiö perustettiin vuonna 2003, joten tänä vuonna juhlimme viisitoistavuotista taivaltamme. Matka on ollut jännittävä ja menestyksekäs ja olemme sitoutuneet jatkamaan samalla tavalla tulevaisuudessakin.

M & H Finland osallistuu tänäkin vuonna Uiva2018 - tapahtumaan 16.8-19.8.2018.

Toivotamme kaikki tervetulleeksi tapaamaan meitä Helsingin Lauttasaareen.

Katso alla olevasta videosta menestyksekäs viimeinen testi G4 katamaraanilla, jossa on M & H Finlandin tuottama OSB järjestelmä.

 

 

M & H Finland Oy on jälleen rikkonut rajoja venehydrauliikan edelläkävijänä tuomalla markkinoille ensimmäisen testatun ja kokeillun 350 barin järjestelmän parantamaan jahtien suorituskykyä.  Uusi järjestelmä sisältää uudenlaisen reaktiivisen kuormituksen, joka minimoi energiankulutuksen. M & H Finlandin ultrakevyt 350 barin-järjestelmä hyödyntää lentokoneissakin käytettäviä alumiinilohkoja sekä Bosch Rexroth- ryhmän hiljattain kehittelemiä kevyitä pumppuja.

350 Barin -järjestelmä on huomattavasti parempi kuin vanhempi 250 Bar -järjestelmä ja ylivoimainen verrattuna kilpailijoiden tarjontaan tällä hetkellä. Paremmuus perustuu tehokkaammin vastaavaan järjestelmään, joka on myös ympäristöystävällisempi.                          350 barin järjestelmä laskee järjestelmän virtausnopeutta ja näin saavutetaan huomattavia painon alenemisia. Tästä syystä veneet voivat saavuttaa maksimaalisen suorituskyvyn.

Tämä äskettäin kehitetty järjestelmä on kevyin hydraulinen järjestelmä mitä markkinoilla on tarjota tällä hetkellä, joten ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit kuulemaan lisää tai haluat pyytää tarjouksen. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä.

 M & H Finland Oy haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, asiakkaita sekä vierailijoita hyvin onnistuneista messuista.

Vene2018 messuilla esittelimme uusia venealan ratkaisuja sekä kuluttajille että ammattilaisille.

Osastollamme oli näytillä uutuuksia venehydrauliikan ratkaisuissa, ohjauslaitteissa, propulsio-ohjausjärjestelmissä sekä veneiden vakuutuksissa.

Näytillä olivat muun muassa: 

  • Marex OS III Propulsio-ohjausjärjestelmä
  • Marsili Sisä- ja Ulko-ohjauslaite ratkaisuja
  • Hydrauliikkakoneikot
  • Pantaenius vakuutusratkaisuja

Yhteistyökumppaneitamme messuilla olivat Aventics, Marsili sekä Pantaenius.

 

Yhteistyökumppanit