previous arrow
next arrow
Slider

M & H Finland Oy on vuonna 2003 perustettu venealan perheyritys ja markkinajohtaja erityisesti purjeveneiden hydrauliikassa. M & H Finlandin hydrauliikkajärjestelmät ohjaavat purjeveneiden keula- ja peräpotkureita, tasapainojärjestelmiä, nostureita, köli, vinssejä sekä veneiden ohjausjärjestelmiä.

Eikoisalaamme kuuluu veneiden suorituskyvyn parantaminen käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja, uusinta teknologiaa ja valmistusmenetelmiä sekä hyödyntämällä innovatiivista suunnittelua ja kehitystyötä.

Toimitamme hydrauliikka-, pneumatiikka-, elekroniikka-, sekä PLC-järjestelmiä. Toimitamme myös Emerson (Aventics) Marex- ohjain- ja moottorinohjausjärjestelmiä, Marsilin ohjaus- ja autopilottijärjestelmiä (sisämoottoreille, ulkomoottoreille ja peräsimille) sekä Pantaeniuksen vakuutuksia. Olemme myös Emerson ja Bosch Rexrothin valtuutettu jälleenmyyjiä ja toimitamme kaikkia heidän kataloginsa tuotteita.

Englanninkielen sivuiltamme löytyy paremmin tietoa tuotteistamme sekä palvelustamme.

Mikäli haluatte lisätietoja ota rohkeasti yhteyttä!

M & H Finland Oy liittyy osaksi Bosch Rexrothin Certified Excellence Solution -kumppanuusverkostoa.

”M & H Finland on meidän pitkäaikainen yhteistyökumppani, jonka osaaminen on korkealla tasolla. CE-sopimuksen myötä uskon, että yhteistyö parantuu entisestään”, kommentoi Bosch Rexrothin teollisuushydrauliikan toimialapäällikkö Hannu Petlin sopimuksesta.

Myös M & H Finlandin johtaja Nadine Proctor iloitsee vuosikymmenten yhteistyön syventymisestä. ”Tämä on meille historiallinen päivä ja suuri saavutus. Sertifikaatin avulla voimme jatkaa kumppanuuttamme tehokkaasti asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi hydrauliikan asiantuntijana ja vahvistaa asemaamme markkinoilla myös tulevaisuudessa."

Kuvassa vasemmalta oikealle M & H Finlandin Nadine Proctor ja Ward Proctor. Bosch Rexrothin edustajista kuvassa Hannu Petlin ja Henrik Åberg.

Auringon jo lämmittäessä on hyvä aika valmistautua alkavaan veneilykauteen.

M & H Finland Oy:n Vantaan toimipisteellä on nyt avoinna pikapalvelupiste,

jossa voimme suorittaa paikanpäällä mm.

  • Kiireelliset ja nopeat korjaukset, kuten sylinterin -ja pumpun säädöt.
  • Vian etsiminen ja toteaminen ja korjaus-suunnitelma.

Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään hydrauliseen huoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Meillä on myös laaja varasto Bosch Rexroth -pumppuja ja venttiileitä.

Kysy lisätietoja tuotteistamme.

Esimerkkejä varastotuotteistamme:

Yhteydenotot: info@m-h1.com numerosta +358 9 854 3969

 

Yhteistyökumppanit