previous arrow
next arrow
Slider

M & H Finland Oy on vuonna 2003 perustettu venealan yritys ja markkinajohtaja isojen purjeveneiden hydrauliikassa. M & H Finlandin hydrauliikkajärjestelmät ohjaavat purjeveneiden keula- ja peräpotkureita, tasapainojärjestelmiä, nostureita, vinssejä sekä veneiden ohjausjärjestelmiä.

Eikoisalaamme kuuluu isojen purjeveneiden suorituskyvyn parantaminen käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja, uusinta teknologiaa ja valmistusmenetelmiä sekä hyödyntämällä  innovatiivista suunnittelua ja kehitystyötä.

Toimitamme kaikkiin järjestelmiin hydrauliikkaa ja elekroniikkaa. Toimitamme  myös Aventicsin Marex- ohjain- ja moottorinohjausyksiköitä, Marsilin ohjaus- ja autopilottijärjestelmiä (sisämoottoreille, ulkomoottoreille ja peräsimille) sekä Pantaeniuksen vakuutuksia. Olemme myös Aventicsin ja Bosch Rexrothin valtuutettu jälleenmyyjä ja toimitamme kaikkia heidän kataloginsa tuotteita.

Mikäli haluatte lisätietoja ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Vuosi 2018 on erityinen M & H Finland Oy:lle. Yhtiö perustettiin vuonna 2003, joten tänä vuonna juhlimme viisitoistavuotista taivaltamme. Matka on ollut jännittävä ja menestyksekäs ja olemme sitoutuneet jatkamaan samalla tavalla tulevaisuudessakin.

M & H Finland osallistuu tänäkin vuonna Uiva2018 - tapahtumaan 16.8-19.8.2018.

Toivotamme kaikki tervetulleeksi tapaamaan meitä Helsingin Lauttasaareen.

Yhteistyökumppanit