Arrow
Arrow
Vene2018 - M&H Finland Oy on mukana Vene2018- messuilla. Tervetuloa käymään osastollamme 5m 39, halli 5 tai soita ja varaa tapaaminen.
Slider

M & H Finland Oy on vuonna 2003 perustettu venealan yritys ja markkinajohtaja isojen purjeveneiden hydrauliikassa. M & H Finlandin hydrauliikkajärjestelmät ohjaavat purjeveneiden keula- ja peräpotkureita, tasapainojärjestelmiä, nostureita, vinssejä sekä veneiden ohjausjärjestelmiä.

Eikoisalaamme kuuluu isojen purjeveneiden suorituskyvyn parantaminen käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja, uusinta teknologiaa ja valmistusmenetelmiä sekä hyödyntämällä  innovatiivista suunnittelua ja kehitystyötä.

Toimitamme kaikkiin järjestelmiin hydrauliikkaa ja elekroniikkaa. Toimitamme  myös Aventicsin Marex- ohjain- ja moottorinohjausyksiköitä, Marsilin ohjaus- ja autopilottijärjestelmiä (sisämoottoreille, ulkomoottoreille ja peräsimille) sekä Pantaeniuksen vakuutuksia. Olemme myös Aventicsin ja Bosch Rexrothin valtuutettu jälleenmyyjä ja toimitamme kaikkia heidän kataloginsa tuotteita.

Mikäli haluatte lisätietoja ottakaa rohkeasti yhteyttä!

M & H Finland Oy on jälleen rikkonut rajoja venehydrauliikan edelläkävijänä tuomalla markkinoille ensimmäisen testatun ja kokeillun 350 barin järjestelmän parantamaan jahtien suorituskykyä.  Uusi järjestelmä sisältää uudenlaisen reaktiivisen kuormituksen, joka minimoi energiankulutuksen. M & H Finlandin ultrakevyt 350 barin-järjestelmä hyödyntää lentokoneissakin käytettäviä alumiinilohkoja sekä Bosch Rexroth- ryhmän hiljattain kehittelemiä kevyitä pumppuja.

350 Barin -järjestelmä on huomattavasti parempi kuin vanhempi 250 Bar -järjestelmä ja ylivoimainen verrattuna kilpailijoiden tarjontaan tällä hetkellä. Paremmuus perustuu tehokkaammin vastaavaan järjestelmään, joka on myös ympäristöystävällisempi.                          350 barin järjestelmä laskee järjestelmän virtausnopeutta ja näin saavutetaan huomattavia painon alenemisia. Tästä syystä veneet voivat saavuttaa maksimaalisen suorituskyvyn.

Tämä äskettäin kehitetty järjestelmä on kevyin hydraulinen järjestelmä mitä markkinoilla on tarjota tällä hetkellä, joten ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit kuulemaan lisää tai haluat pyytää tarjouksen. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä.

M & H Finland Oy :n osalta Vene2018 messut pyörähtivät käyntiin vilkkaasti. Hyvässä tunnelmassa tavattiin paljon vanhoja tuttuja  kuin myös uusia asiakkaita. Haluamme kiittää kaikkia hyvin alkaneista messuista.

Vene2018 messuilla esittelemme uusia venealan ratkaisuja sekä kuluttajille että ammattilaisille.

Osastollamme on näytillä uutuuksia venehydrauliikan ratkaisuissa, ohjauslaitteissa, propulsio-ohjausjärjestelmissä sekä veneiden vakuutuksissa.

Näytillä tulevat olemaan muun muassa: 

  • Marex OS III Propulsio-ohjausjärjestelmä
  • Marsili Sisä- ja Ulko-ohjauslaite ratkaisuja
  • Hydrauliikkakoneikot
  • Pantaenius Vakuutus ratkaisuja

Yhteistyökumppanimme messuilla ovat Aventics, Marsili sekä Pantaenius.

Tervetuloa tutustumaan osastollemme  5 m 39 halli 5

 

Yhteistyökumppanit